Leisure | PHOENIX MALL VIP REST ROOM

Client: Phoenix
Status : Completed
Area : 2000 sqft
Location: Bangalore

The Phoenix Mall VIP Restroom design is a sophisticated and timeless one using chevron patterns on several surfaces ina combination of several materials. The colour palette is bold and soft using blushes and blacks.The floor is a combination of white, nude and black stones laid in anabstract chevron design. The entrance foyer uses the zig-zag lines as relief work on the wall. The same pattern from the wall is laser cut above the entrance portal. The individual cubical doors are paneled in a pearl white to add a luxurious touch. The freestanding basin are place in front of slim floor to ceiling mirrors. Plush, polished and full of poise, these restrooms are a treat for any shopper who wants a clean and swanky pit stop.